Cocktail-illallinen on illalliselämys, jossa yhdistämme hyvän ruuan ja siihen erikseen suunnitellut cocktailit


A21 Diningin aikakausi on päättynyt!

Kiitos →

Illalliselämys vailla vertaa

Illallisravintolamme lähtökohtana on rakkaudella tehty ruoka, miellyttävä ravintolaympäristö ja juomavalikoima, jollaista et muualta löydä. Inspiroidumme pohjoismaalaisesta luonnosta ja kulttuurista - ravintolan makumaailmat heijastelevat Pohjoimaista perinnettä sekä raaka-aineita. Kausittain vaihtuva illallismenu onkin suunniteltu ikimuistoiseksi makumatkaksi Suomen luontoon kauniiden maisemien keskelle.

Saamme inspiraation menuumme erilaisista pohjoismaisista maisemista, kansallisromanttisista maalauksista ja Pohjolan vuodenajoista. Näihin pohjautuen olemme luoneet seitsemän ruokalajin kokonaisuuden, joka yhdistää ruoan ja juoman saumattomasti toisiinsa, ja kokonaisuuden yhdeksi tarinaksi.

When we went to Finland we did not expect to have one of the best meals of our lives
Never Ending Voyage
A21 dining is a savvy-insider, cool place to eat in Helsinki
New York Times


Haluamme tarjota makuelämyksen jota et unohda

Illallisravintolamme lähtökohtana on rakkaudella tehty ruoka, miellyttävä ravintolaympäristö ja juomavalikoima, jollaista et muualta löydä. Inspiroidumme pohjoismaalaisesta luonnosta ja kulttuurista - ravintolan makumaailmat heijastelevat Pohjoimaista perinnettä sekä raaka-aineita. Kausittain vaihtuva illallismenu onkin suunniteltu ikimuistoiseksi makumatkaksi Suomen luontoon kauniiden maisemien keskelle. Saamme inspiraation menuumme erilaisista pohjoismaisista maisemista, kansallisromanttisista maalauksista ja Pohjolan vuodenajoista. Näihin pohjautuen olemme luoneet seitsemän ruokalajin kokonaisuuden, joka yhdistää ruoan ja juoman saumattomasti toisiinsa, ja kokonaisuuden yhdeksi tarinaksi.

Ravintolan erikoisuutena on makujen yhdisteleminen - vuosikausia tehty kehitystyö cocktailien ja ruoan makujen yhdistämiseksi on luonut ainutlaatuisen näkemyksen asiasta, joka on herättänyt myös kansainvlistä huomioita. Luonnollisesti voit myös nauttia illallisesi myös pientuottajien viinien kera, olutmenun siivittämänä tai nauttia cocktailmenun ruokien kanssa alkoholittomana.

Tervetuloa nauttimaan.

KIITOS!

Kiitos →